El Màster Universitari de Ciència i Tecnologia Química de la UIB és distingit amb el segell de qualitat Euromaster de Química

Aquest distintiu, concedit per l'European Chemistry Thematic Association, l'ANECA i la Reial Societat Espanyola de Química, reconeix la qualitat d'aquests estudis, impartits a la Universitat de les Illes Balears

El vicerector de Gestió i Política de Postgrau i Formació Permanent, Maurici Mus, i la directora del Màster Universitari de Ciència i Tecnologia Química de la Universitat de les Illes Balears, Carme Rotger, assistiren a la cerimònia del lliurament dels Segells Internacionals de Qualitat ANECA, que ha tingut lloc el 8 de juliol a la Casa d'Amèrica (Madrid). Hi recolliren el segell internacional Euromaster en l'àmbit de la Química, amb el qual l’European Chemistry Thematic Association, a través de l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) i la Reial Societat Espanyola de Química, reconeix la qualitat dels estudis de màster en aquesta àrea de coneixement.

El Màster Universitari de Ciència i Tecnologia Química de la UIB és el primer de tot l’Estat que ha aconseguit aquest distintiu, que afavoreix el reconeixement internacional de la qualitat dels estudis de la UIB, a més de fer possible la mobilitat acadèmica i professional dels titulats a fora. Així mateix, el segell proporciona als ocupadors una prova de l’elevada qualificació dels titulats i és un factor d’atracció d’alumnes i de foment de la inserció laboral dels titulats.

El Màster Universitari de Ciència i Tecnologia Química de la UIB proporciona als alumnes una formació avançada, sòlida i actualitzada, que en facilita la incorporació al món professional. També proporciona la base científica i les habilitats metodològiques adequades per iniciar una tesi doctoral en l'àmbit de la ciència i tecnologia química. A més, aquest màster ofereix un programa de doble titulació amb el Centro de Investigación en Materiales Avanzados, S.C . (CIMAV), de Mèxic. 

Data de publicació: 09/07/2021