El Llibre d'"Amic i Amat" de Llull, les "Perles" de Verdaguer i el "Llibre d'amic" de Vinyoli

Recital de Pepa López i Biel Mesquida 

Dia: dimarts, 21 de juliol de 2015
Hora: 20.30 hores
Lloc: pati de Sa Riera, Palma 

L’actriu Pepa López i l’escriptor Biel Mesquida recitaran i interpretaran el Llibre d’Amic i Amat de Llull, les Perles de Verdaguer i el Llibre d’amic de Vinyoli, en un acte que organitza el Vicerectorat de Projecció Cultural i Universitat Oberta de la Universitat de les Illes Balears.

«L’actriu Pepa López i l’escriptor Biel Mesquida han llegit fins al plaer total, fins a l’extenuació màxima i fins a l’ofec agònic el Llibre d’Amic i Amat del mestre Ramon Llull. I l’han entrunyellat amb l’orfebreria musical de les Perles del Llibre d’Amic i Amat de Jacint Verdaguer en una mescla euforitzant i volcànica.

»També han cercat la complicitat fonda i esperitada del Joan Vinyoli del Llibre d’amic. Tot puntejat per cançons tradicionals i anònimes amb l’amor al centre. I combinadors com són han inventat diccions musiqueres que fan sentiguera, que fan mengera, que fan somniera. Un fester de les aventures quotidianes de l’amor més clàssic i més ver! Aquests dos amics i apassionats de la poesia oferiran un recital enlluernador i vital, curull de viaranys plaents per la poesia». 

Data de l'esdeveniment: 21/07/2015

Data de publicació: 20/07/2015