El Consell Social amplia el termini de presentació de treballs als XIV premis d'investigació

Els alumnes de batxillerat i de cicles formatius de grau superior tenen fins al 29 de maig per presentar-hi els treballs de manera telemàtica

La comissió permanent del Consell Social de la UIB ha acordat d’ampliar el termini de presentació de treballs a la XIV convocatòria dels premis d’investigació per a estudiants de batxillerat i de cicles formatius de grau superior, curs 2019-20. Aquesta decisió l’ha presa d’acord amb les mesures de gestió de la UIB relatives a l’estat d’alarma.

Així mateix, també ha acordat que els treballs s’hi presentin exclusivament de manera telemàtica a l’adreça electrònica <consell.social@uib.cat>. D’aquesta manera, queda anul·lada la possibilitat de presentar-los a les seus universitàries i als registres generals de la UIB.

El Consell Social de la Universitat de les Illes Balears és un òrgan de participació de la Universitat que està format per representants dels àmbits institucional, social, laboral, empresarial, cultural, etc., de la societat balear i per representants de la Universitat mateixa. Convoca els XIV premis d’investigació per a alumnes de batxillerat i de cicles formatius de grau superior amb els objectius de fomentar entre la joventut de les Illes Balears l'esperit de recerca i la creativitat en els diferents àmbits del coneixement humà, col·laborar a difondre la importància dels estudis universitaris, i facilitar la coneixença de la Universitat de les Illes Balears entre els alumnes de batxillerat i de cicles formatius de grau superior.

Documents relacionats

Data de publicació: 21/04/2020