El Club Rotary Palma Ramon Llull lliura ajuts de matrícula a quatre estudiants de la UIB amb els millors expedients

Són alumnes de Dret, Economia, Administració i Direcció d'Empreses i  Direcció Hotelera Internacional

Dia: dijous, 27 de juny de 2013
Hora: 12.30 hores
Lloc: Aula de Graus de Dret de l’edifici G. M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma 

El Club Rotary Palma Ramon Llull lliura ajuts de matrícula de 1.000 euros als quatre estudiants amb millor expedient d'Economia, Administració i Direcció d'Empreses, Dret i Direcció Hotelera Internacional. La finalitat dels premis és estimular i augmentar l’excel·lència i l’esforç dels estudiants universitaris de Dret, d’Economia i Empresa i de Direcció Hotelera Internacional de la UIB.

Els alumnes que rebran l’ajut són:

  • Berta María de la Cruz González, estudiant de Dret, rebrà el premi Sebastià Palmer, a.c.s., llicenciat en Dret, notari i membre del Club Rotary Palma Ramon Llull.
  • Pedro Sagrera Maimó, estudiant d’Administració i Direcció d’Empreses, i Patrícia Fernández Miñano, estudiant d’Economia, rebran el premi Jaume Serra Crespí, a.c.s., llicenciat en Ciències Empresarials i membre del Club Rotary Palma Ramon Llull.
  • Lena Hawing, estudiant de Direcció Hotelera Internacional, rebrà el premi Marilén Pol, a.c.s., expresidenta de la Federació Hotelera de Mallorca.

El lliurament dels ajuts serà a càrrec de la senyora María de los Ángeles Peruchet, presidenta del Club Rotary Palma Ramon Llull; el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears; i la doctora Margalida Payeras, vicerectora d'Alumnes, Titulats i Ocupabilitat.

També assistiran a l’acte el doctor Santiago Cavanillas, degà de la Facultat de Dret; la doctora Marta Jacob, vicedegana de la Facultat d’Economia i  Empresa; la doctora Laura Oliver, subdirectora de l’Escola d’Hoteleria; i el senyor Josep Llorenç Mulet i la senyora Carme Ozonas, membres del Club Rotary Palma Ramon Llull. 

Temes relacionats

Data de publicació: 27/06/2013