El Banc Santander se suma a la iniciativa de donar suport als estudiants amb problemes econòmics

Conveni entre el Banc Santander, USIB i la UIB 

Dia: dimarts, 1 d’abril de 2014
Hora: 10.30 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma 

El senyor Ignacio Alcaraz, director territorial del Banc Santander, SA; la doctora Pilar Roca, presidenta de l’Associació Universitat Solidària Illes Balears; i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat avui un conveni segons el qual el Banc Santander donarà suport econòmic a l’Associació Universitat Solidària Illes Balears i a la Universitat de les Illes Balears.

El Rector de la UIB ha agraït al Banc Santander l’interès en les iniciatives solidàries i de suport a estudiants que tenen problemes per iniciar o continuar estudis superiors per qüestions econòmiques. Iniciatives que han nascut en els darrers mesos des de la mateixa UIB i també des de l’associació USIB, creada per iniciativa d’un grup de professors universitaris sensibles a la complicada situació econòmica d’alguns estudiants. La presidenta d’USIB s’ha sumat a l’agraïment i alhora ha comentat la necessitat de donar-nos suport mutu per aconseguir que cap estudiant no deixi els seus estudis per qüestions econòmiques, i que és responsabilitat de tots que qui vulgui pugui tenir estudis superiors.

El senyor Ignacio Alcaraz ha felicitat UIB i la USIB per la iniciativa i ha destacat la solvència humana i acadèmica d’una Universitat que és sensible i sap respondre a les necessitats dels seus estudiants.

A l’acte també hi han assistit alguns dels membres del Consell de Direcció de la UIB, el doctor Andreu Sansó, degà de la Facultat d’Economia i Empresa de la UIB, i el senyor Alfonso Quijano, director de Banca Institucional del Banc Santander.  

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 01/04/2014

Data de publicació: 01/04/2014