Cursar un màster, obtenir dues titulacions

La UIB imparteix tres màsters universitaris i un doctorat compartits amb universitats de França, Portugal, Rússia i Mèxic 

La Universitat de les Illes Balears ofereix quatre màsters universitaris i un doctorat de doble titulació, que permeten que en acabar la seva formació els estudiants siguin titulats per la UIB i per una altra universitat d’àmbit internacional.

  • El Màster Universitari en Economia del Turisme i Medi Ambient, compartit amb la Universitat de l’Algarve (Portugal), ofereix la possibilitat d’aprofundir en el coneixement dels aspectes econòmics relacionats amb el turisme i el seu impacte socioambiental. Aquesta és una aproximació innovadora en l`àmbit de l’educació de postgrau en economia i turisme, i cobreix una mancança important en l’estudi del turisme com a activitat econòmica. 
  • El Màster Universitari en Patrimoni Cultural: Investigació i Gestió, compartit amb la Universitat de Perpinyà – Via Domícia (França) i la Universitat Russa de l’Amistat dels Pobles (Rússia), està orientat a la formació de professionals especialitzats en la recerca i la gestió del patrimoni. La seva finalitat és dotar l’alumne d’instruments, tècniques, coneixements i habilitats que valorin el patrimoni com a factor de desenvolupament local i aposta social prioritària. 
  • El Màster Universitari en Ciència i Tecnologia Química i el Doctorat en Ciència i Tecnologia Química, ambdós compartits amb el Centro de Investigación en Materiales Avanzados (Mèxic), ofereixen  una formació especialitzada i multidisciplinària orientada als diversos àmbits de la ciència i la tecnologia química amb l’objectiu de formar investigadors experts amb un alt grau d’especialització professional en àrees com la química ambiental, l’automatització, la ciència de materials, la química biològica, biosanitària i biomèdica, la química orgànica i l’enginyeria d’aliments. 

A més, la UIB ha posat en marxa convenis amb diferents universitats d’arreu del món perquè els estudiants de doctorat puguin elaborar i defensar la tesi doctoral en règim de cotutela amb professors d’altres universitats. Algunes d’aquestes universitats són: la Universitat de Grenoble (França), la Universitat de Tolosa (França), l’Escola Normal Superior de Cachan (França), la Universitat Frederic II (Itàlia), la Universitat de Florència (Itàlia), la Universitat Mohamed V (Marroc), la Universitat Abdelmalek Saadi (Marroc), la Universitat de Mèxic (Mèxic), la Universitat Autònoma de Nuevo León (Mèxic), la Universitat Federal de Pernambuco (Brasil), la Universitat Lliure de Brussel·les (Bèlgica), la Universitat de Košice (República Eslovaca) o la Universitat de Corea (República de Corea). 

Data de publicació: 27/06/2014