Reconeguts experts internacionals participen en aquest curs, que es fa a la UIB del 20 al 22 de febrer
La Universitat de les Illes Balears organitza el curs «Divulgació del coneixement com a eina per al desenvolupament en l'àmbit de la salut, l'alimentació i el medi ambient», que tindrà lloc els dies 20, 21 i 22 de febrer.
El principal objectiu d’aquest curs és sensibilitzar i conscienciar sobre la salut global (medi ambient, població, vida silvestre) i sostenibilitat, i evidenciar els riscs d'exposició als productes agroquímics i el deteriorament de la fauna i flora terrestre i marina a causa de la contaminació de les aigües amb aquests productes.
Hi participaran experts científics destacats i reconeguts d’àmbit mundial, líders en epidemiologia, maneig sostenible de recursos naturals, producció d'aliments, etc., que permetran fer ressaltar la importància del desenvolupament d'accions de cooperació i investigació emmarcades en els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’Agenda 2030.
S'hi difondran els nous enfocaments de la ciència i la tecnologia per a una millor producció d'aliments i una millora de la salut pública, a la vegada que es promourà la creació de xarxes de col·laboració i recerca entre els diferents agents implicats en els àmbits de la salut, la producció d'aliments, la conservació dels recursos i el medi ambient a Mallorca.
Aquest curs l'organitza el doctor Antoni Bennàsar Roig, professor del Departament de Biologia, amb el suport de l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritata través de la XIV Convocatòria d'ajuts per a accions d'educació per al desenvolupament per a una ciutadania global, 2017-18, els Serveis de Millora Agrària i Pesquera (SEMILLA) i el Fornalutx Petit Hotel.
Data de l'esdeveniment: 20/02/2018
Data de publicació: 13/02/2018