Conveni amb l'IEB i lliurament de vuit beques d'allotjament a estudiants universitaris

Dia: dimecres, 11 de març de 2015
Hora: 12 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma 

La senyora Núria Riera, consellera d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears i presidenta de l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB), i el doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears, signaran un conveni de col·laboració per a la coedició de l’obra El vidre a Mallorca, de Miquel Àngel Capellà.

D’altra banda, es donaran a conèixer els estudiants que es beneficien de les vuit beques d’allotjament a la Residència d’Estudiants Bartomeu Rosselló-Pòrcel, del campus universitari, per al curs 2014-15. Es tracta d’una subvenció de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats per fomentar la integració dels nous estudiants de la UIB a la vida acadèmica del campus universitari el curs 2014-15.

També assistiran a l’acte el doctor Antoni Alcover, director general d'Universitats i Recerca, el senyor Antoni Verd, president del Consell Social, la doctora Maria Antònia Fornés, vicerectora de Cultura, Projecció Social i Seus Universitàries, i el senyor Luis Vegas, director de la Fundació Universitat-Empresa de la UIB. 

Data de l'esdeveniment: 11/03/2015

Data de publicació: 10/03/2015