Constituït el nou Consell Rector de la UIMIR, amb l'objectiu de reforçar-ne la presència i la participació

Avui matí ha quedat constituït a l’Ajuntament de Maó el nou Consell Rector de la Universitat Internacional de Menorca Illa del Rei, que està format per  l’Ajuntament, el Consell de Menorca, l’Institut Menorquí d’Estudis, la Universitat de les Illes Balears, la Universitat de Barcelona i la Universitat Oberta de Catalunya.

L’alcaldessa, Àgueda Reynés, ha dit que es tracta de recuperar la salut d’aquesta iniciativa i reforçar el seu paper i interès entre la societat menorquina.

En representació de la UIB hi ha assistit el rector, Llorenç Huguet; per part de la UOC, el vicerector Carles Sigalés; i en nom de la UB, Xavier Varea. El doctor Huguet ha destacat que els objectius de la UIMIR, nascuda el 96, s’han cobert amb escreix i que la UIB hi incrementarà ara la participació. La mateixa línia de més col·laboració ha ofert la UOC, amb un nombre important d’alumnes a Menorca, segons ha indicat Sigalés, i la UB, que torna a la normalitat en la seva relació amb la UIMIR, nascuda a l’empar de la Universitat de Barcelona. 

Documents relacionats

Data de publicació: 04/10/2013