Congrés internacional Geografies Espirituals Hispàniques

L’Institut d’Estudis Hispànics en la Modernitat organitza la reunió científica internacional del 19 al 21 de maig de 2015 

Inauguració
Dia: dimarts, 19 de maig de 2015
Hora: 10.30 hores
Lloc: sala d’actes de Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

Tindrà lloc la inauguració del congrés internacional Geografies Espirituals Hispàniques (segles XV-XVII), i hi intervindran el director general d’Universitats i Recerca, doctor Antoni L. Alcover; el coordinador del congrés, senyor Miquel Riera; el director de l’Institut d’Estudis Hispànics en la Modernitat, doctor Miquel Beltran; i el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet.

El congrés l’organitza l’Institut d’Estudis Hispànics en la Modernitat (IEHM), un institut universitari de recerca propi de la UIB de creació recent i dedicat a l’estudi de la història de les idees intel·lectuals d’origen hispànic des del Renaixement fins a la primera meitat del segle XVIII.

Hi participaran 24 investigadors de diversos països per analitzar aspectes cabdals en la recreació de l’espiritualitat que varen donar lloc a la modernitat hispànica, des de les perspectives filosòfica, filològica, teològica i històrica.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 19/05/2015

Data de publicació: 15/05/2015