Concurs d'idees per dissenyar una escultura en commemoració dels quaranta anys de la UIB

La UIB convida els estudiants del grau d'Edificació a presentar les seves propostes abans del 10 d'abril de 2018 

La Universitat de les Illes Balears fa quaranta anys, i ho celebram convidant els estudiants del grau d'Edificació a participar en un concurs d'idees per dissenyar una escultura sobre aquesta commemoració.

Poden participar al concurs els estudiants de grau de la UIB en equips de treball d'un mínim de tres persones, dues de les quals han de ser necessàriament estudiants del grau d’Edificació. Tant si el nombre de participants és de tres com de més estudiants, només hi pot haver un alumne d’altres estudis de grau de la UIB. No hi poden participar professionals d’aquest àmbit artístic. El termini de lliurament del projecte acaba el 10 d’abril de 2018.

La temàtica de l'escultura és lliure, però es valorarà que es pugui relacionar conceptualment amb l'educació superior i amb el quarantè aniversari de la UIB. Així mateix, la peça s’ha de construir amb materials respectuosos amb el medi ambient, i es valorarà especialment que aquests siguin ecològics i/o reciclats.

L'equip guanyador col·laborarà amb el fabricant que desenvolupi el projecte per controlar el bon resultat de la idea presentada. El jurat valorarà especialment que el cost total dels materials utilitzats no superi els 2.000 euros i que així es justifiqui a la proposta.

500 euros de premi

El premi és de 500 euros per a l’equip guanyador (s’ha de repartir a parts iguals entre els membres de l’equip), a més de dirigir la construcció de la peça guanyadora, el reconeixement social de l'equip guanyador i l'aparició dels seus noms a la placa commemorativa.

Més informació a: http://sac.uib.cat/act_sac/arts/Concurs-escultura/ 

Data de publicació: 20/02/2018