Cloenda del programa de La UOM als Pobles de Mallorca de l'any acadèmic 2016-17

Dia: dimecres, 21 de juny de 2017
Hora: 10 hores i 12.30 hores
Lloc: sala d'actes de Son Lledó, campus universitari, Palma  

Tindrà lloc l’acte de cloenda de La Universitat Oberta per a Majors (UOM) als Pobles de Mallorca de l'any acadèmic 2016-17, que organitza la Universitat de les Illes Balears (UIB) amb el suport del Consell de Mallorca, el Govern de les Illes Balears, l'Obra Social la Caixa, El Corte Inglés i els ajuntaments dels municipis implicats. Aproximadament 350 alumnes dels municipis d'Artà, Calvià, Felanitx, Inca, Llucmajor, Manacor, Pollença, Sant Joan, Sencelles i Valldemossa recolliran els certificats.

L’acte es desenvoluparà en dues tandes. A les 10 hores es lliuraran els certificats als alumnes d'Artà, Calvià, Felanitx, Inca, Llucmajor, Sant Joan i Sencelles; i a les 12.30 hores als de Manacor, Pollença i Valldemossa.

Els diplomes de la primera tanda els lliuraran el director insular de Participació Ciutadana i Joventut del Consell de Mallorca, senyor Jaume Alzamora; el director del Centre d’Institucions de CaixaBank a les Balears, senyor Hilari Llabrés; la vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, senyora Joana Maria Seguí; i el Rector de la UIB, Llorenç Huguet.

Els diplomes de la segona tanda els lliuraran el director insular de Presidència i Relacions Institucionals, senyor Marc Andreu Herrera; la vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, senyora Joana Maria Seguí; i el Rector de la UIB, Llorenç Huguet.

La Coral de l’Associació d’Alumnes i Exalumnes de la UOM tancarà l’acte, en cada una de les tandes de lliurament de certificats, amb una interpretació musical.

La UOM als Pobles de Mallorca és un programa de cinc conferències, de temes diversos, que s'ha fet en vint-i-sis municipis de Mallorca als mesos de maig i juny, i amb el qual la UIB pretén apropar-se als ciutadans dels pobles de Mallorca i fer Universitat a través de la formació, de la cultura i de la disseminació del coneixement. En total, hi han participat 1.100 alumnes. 

Data de l'esdeveniment: 21/06/2017

Data de publicació: 16/06/2017