Cloenda del programa La UOM als Pobles de Mallorca de l'any acadèmic 2017-18

Dia: dimecres, 20 de juny de 2018
Hora: 10 hores i 12.30 hores
Lloc: sala d'actes de Son Lledó, campus universitari, Palma   

Tindrà lloc l’acte de cloenda de La Universitat Oberta per a Majors (UOM) als Pobles de Mallorca de l'any acadèmic 2017-18, que organitza la Universitat de les Illes Balears (UIB) amb el suport del Consell de Mallorca, el Govern de les Illes Balears, l'Obra Social “la Caixa”, El Corte Inglés i els ajuntaments dels municipis implicats. Recolliran els certificats els alumnes dels municipis de Calvià, Deià, Esporles, Felanitx, Inca, Llucmajor, Manacor, Pollença, Sant Joan, Sencelles i Valldemossa.

L’acte es desenvoluparà en dues tandes. A les 10 hores es lliuraran els certificats als alumnes de Calvià, Deià, Esporles, Felanitx, Llucmajor, Pollença i Sencelles; i a les 12.30 hores als d’Inca, Manacor, Sant Joan i Valldemossa.

Els diplomes els lliuraran el conseller executiu de Participació Ciutadana i Presidència del Consell de Mallorca, senyor Jesús Jurado; el director de la UOM, doctor Antoni Gamundí; la presidenta del Consell Social de la UIB, senyora Francesca Mas; la vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, senyora Joana Maria Seguí; i el rector de la UIB, senyor Llorenç Huguet.

La Coral de l’Associació d’Alumnes i Exalumnes de la UOM tancarà l’acte, en cada una de les tandes de lliurament de certificats, interpretant el Gaudeamus igitur.

La UOM als Pobles de Mallorca és un programa de cinc conferències, de temes diversos, que s'ha fet en vint-i-vuit municipis de Mallorca als mesos de maig i juny, i amb el qual la UIB pretén acostar-se als ciutadans dels pobles de Mallorca i fer Universitat a través de la formació, de la cultura i de la disseminació del coneixement. En total, hi han participat 1.170 alumnes. 

Data de l'esdeveniment: 20/06/2018

Data de publicació: 19/06/2018