Cinema d'Autor amb la projecció de Miguel’s war

Hi assistirà la directora, Eliane Raheb

Dia: dijous, 25 de novembre de 2021
Hora: 19.30 hores
Lloc: Centre de Cultura Sa Nostra, Palma
Entrada de franc. Reservau la localitat a <sac@uib.cat>

El cicle Cinema dAutor presenta la pel·lícula Miguel’s War, un film de la directora Eliane Raheb, que també n’és la guionista. Organitza el cicle el Vicerectorat de Projecció Cultural i Universitat Oberta de la UIB, a través del Servei dActivitats Culturals.

La pel·lícula Miguel’s War és la història d’un home àrab i homosexual. Decideix confrontar els fantasmes del seu passat, explorar els anhels ocults, amors no corresposts i sentiments de culpa que el remouen. El film és una coproducció entre el Líban, Alemanya i Espanya, de les companyies Itar productions, Kabinett Filmproduktion i Zeitun Films. Aquesta peça va ser guardonada amb el Premi de Producció Robert Bosch i va participar en La Fabrique des Cinémas du Monde, una plataforma de coproducció del Festival de Cannes.

Eliane Raheb és documentalista i directora libanesa. L'avi de Raheb era propietari d'un teatre a Zahlé (Líban), que va despertar el seu interès pel cinema. La seva família sovint es refugiava al teatre de l’avi durant la guerra i hi mirava pel·lícules.

Atès que el cicle Cinema dAutor celebra la quinzena edició, sha volgut dedicar íntegrament a dones cineastes. Hi assistiran directores i professionals del cinema, que transmetran la seva visió del món, del cinema i de la vida. Quinze anys dun cicle en el qual es presenten pel·lícules amb els directors, actors, muntadors i guionistes, que parlen de la seva feina, de les vivències personals en el seu treball i ens conten anècdotes de lobra, la qual cosa ens fa percebre el film des dun punt de vista propi perquè visquem lexperiència cinematogràfica duna altra manera.

Data de l'esdeveniment: 25/11/2021

Data de publicació: 23/11/2021