Cinema d'Autor amb la projecció de «Family Tour»

Hi assistirà la muntadora, Aina Calleja

Dia: dijous, 16 de desembre de 2021
Hora: 19.30 hores
Lloc: Centre de Cultura Sa Nostra, Palma
Entrada de franc. Reservau la localitat a <sac@uib.cat> 

El cicle Cinema dAutor presenta la pel·lícula Family Tour, de la directora Liliana Torres, que també n’és la guionista. Organitza el cicle el Vicerectorat de Projecció Cultural i Universitat Oberta de la UIB, a través del Servei dActivitats Culturals.

La pel·lícula Family Tour és una comèdia biogràfica, plena de moments de tendresa i frustració. És la història d’una família, la revisió de tots els conflictes no resolts i les herències inevitables. El fil conductor és una de les integrants, Liliana, que torna a cals pares per vacances després d’haver passat uns anys a fora. Sa mare l’obliga a anar a veure a tothom i aquí és on comença el viatge al passat, quan neixen les contradiccions entre donar i no aconseguir, entre l’exigència de l’amor col·lectiu i personal.

Aquesta pel·lícula és una coproducció d’Escàndol Films, Family Tour SCP i Figa Films. Va estar nominada a 12 candidatures dels Premis Goya: a millor pel·lícula, direcció novella, guió original, actriu protagonista, actriu revelació, actriu de repartiment, direcció de fotografia, muntatge, direcció artística, disseny de vestuari, maquillatge i perruqueria, i so.

Atès que el cicle Cinema dAutor celebra la quinzena edició, sha volgut dedicar íntegrament a dones cineastes. Hi assistiran directores i professionals del cinema, que transmetran la seva visió del món, del cinema i de la vida. Quinze anys dun cicle en el qual es presenten pel·lícules amb els directors, actors, muntadors i guionistes, que parlen de la seva feina, de les vivències personals en el seu treball i ens conten anècdotes de lobra, la qual cosa ens fa percebre el film des dun punt de vista propi perquè visquem lexperiència cinematogràfica duna altra manera. 

Data de l'esdeveniment: 16/12/2021

Data de publicació: 15/12/2021