Cinema d'Autor amb la presència de Fernando Trueba

Es projectarà El baile de la Victoria 

Dia: dijous, 29 d’octubre de 2015
Hora: 20.30 hores
Lloc: Centre de Cultura Sa Nostra, c/ de la Concepció, 12, Palma 

La primera pel·lícula del cicle Cinema d’Autor de la UIB 2015-16 és El baile de la Victoria, de Fernando Trueba.

Fernando Rodríguez Trueba, conegut com a Fernando Trueba (Madrid, 1955), és director de cinema, guionista, productor i crític de cinema, i llicenciat per la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Complutense de Madrid.

Sinopsi

Amb l'arribada de la democràcia, el president de Xile decreta una amnistia general per a tots els presos sense delictes de sang. Entre ells es troben el jove Ángel Santiago (Abel Ayala) i el veterà Vergara Grey (Ricardo Darín), un famós lladre de caixes fortes. Els seus plans no poden ser més oposats. Mentre Vergara Grey només vol recuperar la seva família i canviar de vida, Ángel somia a venjar-se de l'alcaid de la presó i donar un gran cop. Però en el seu camí es troba amb la jove Victoria (Miranda Bodenhöfer); les vides dels tres pateixen un canvi total que els portarà a enfrontar-se amb un nou destí.

Cinema d’Autor és un cicle consolidat que permet gaudir de la presència de directors, actors, guionistes, etc., que ens acosten a la pel·lícula que presenten, i en el col·loqui posterior, podem gaudir d'una conversa amb els convidats no només sobre la seva creativitat sinó també sobre allò que pensen de l'estat actual del cinema: europeu, marginal, d’assaig, documental, fals documental, etc. 

Entrades gratuïtes. Les podeu recollir a la unitat d'atenció a l'alumne i a la consergeria de Sa Riera.

Data de l'esdeveniment: 29/10/2015

Data de publicació: 26/10/2015