Cinema d'Autor: «La vida sense la Sara Amat», de Laura Jou

Després de la projecció hi haurà un col·loqui amb la directora de la pel·lícula 

Dia: dijous 27 de febrer de 2020
Hora: 20 h 
Lloc: Centre de Cultura Sa Nostra, c/ de la Concepció, 12, Palma   

El cicle Cinema d’Autor, que organitza el Vicerectorat de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries de la UIB, a través del Servei d’Activitats Culturals (SAC), presenta la pel·lícula La vida sense la Sara Amat (2019), dirigida per Laura Jou. Després de la projecció hi haurà un debat entre la directora i el públic assistent.

En Pep està enamorat d'una al·lota de la colla del poble dels avis, na Sara Amat. Una nit d'estiu, però, na Sara desapareix sense deixar rastre.

Al cap d'unes hores, en Pep la troba amagada a la seva habitació. La jove li explica que ha fugit de ca seva i li demana si pot quedar amb ell. Encara que en Pep sap que tot el poble la cerca, li diu que sí i es converteix en el seu protector i còmplice durant els darrers dies abans que tots dos se’n vagin del poble.

El jove es veu obligat a tenir una doble vida: ha de mentir a tothom i també ha de satisfer les demandes de na Sara, que el posarà a prova i el farà madurar de cop abans que s’acabi l'estiu.

Premis

Festival Internacional de Cinema en Català (FIC-CAT, 2019): premi a la millor fotografia

Festival Internacional de Cinema en Català (FIC-CAT, 2019): premi del públic

Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN FILM FEST, 2019): premi de la crítica

Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN FILM FEST, 2019): premi del públic

Cicle Cinema d’Autor

El Cicle de Cinema d’Autor l’organitza la UIB a través del Servei d’Activitats Culturals (SAC) amb l’objectiu de compartir amb la comunitat universitària el millor cinema d’autor nacional i internacional. Enguany es compleixen tretze anys de feina d’aquest cicle, que ofereix, un dijous de cada mes, la projecció d’un film i el debat posterior entre el públic i directors, actors i guionistes. 

Data de l'esdeveniment: 27/02/2020

Data de publicació: 19/02/2020