Cinema d'Autor: "La mujer sin piano"

Amb la presència del director de la pel·lícula, Javier Rebollo 

Dia: dijous, 3 de desembre de 2015
Hora: 20.30 hores
Lloc: Centre de Cultura Sa Nostra, c/ de la Concepció, 12, Palma 

La mujer sin piano és el retrat d'una mestressa de casa qualsevol al començament del segle XXI a Madrid. La pel·lícula explica vint-i-quatre hores de la seva vida domèstica, laboral i sexual, una vida de la qual una nit decideix escapar, i explica tot el que li passa en aquesta fuga que dura el que dura la nit. Potser algú dirà que aquesta és una pel·lícula sobre l'alienació i l'esclavitud d'una mestressa de casa, però en realitat és la història d'una dona que entra en la menopausa sense amistats ni relacions socials, una dona que ha viscut tota la vida bolcada en la família, que no es veu bonica, ni li agrada els seus cabells, i es deixa arrossegar per la nit.

Javier Rebollo

Ha dirigit els llargmetratges El muerto y ser feliz (2013), La mujer sin piano (2009) i Ce que je sais de Lola (‘Lo que sé de Lola’) (2006), amb els quals ha obtingut dues vegades el Premi FIPRESCI de la Crítica Internacional (Sant Sebastià i Londres) i una vegada el Premi de la Crítica Iberoamericana, a més de la Concha de Plata al millor director del Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià, entre d'altres.

Entre 1997 i 2002 dirigeix un cicle de curtmetratges protagonitzats per Lola Dueñas. Actualment produeix La isla del rinoceronte, de Luis Bértolo, que es rodarà la pròxima tardor a Marsella; mentrestant, prepara el seu proper llargmetratge com a director, Alcàsser: Muerte en directo. És professor de direcció en diferents escoles i universitats.

Cinema d’Autor és un cicle que ens permet gaudir de la presència de directors, actors, guionistes, etc., que ens apropen al cinema, i en el col·loqui posterior podem gaudir d'una conversa amb els convidats.

Activitat gratuïta.

Invitacions disponibles a la unitat d'atenció a l'alumne i a la consergeria de Sa Riera. 

Data de l'esdeveniment: 03/12/2015

Data de publicació: 02/12/2015