Cinema d'Autor: "El perfecte desconegut", de Toni Bestard

Dia: dijous, 25 de maig de 2017
Hora: 20.30 hores
Lloc: Centre de Cultura Sa Nostra, c/ de la Concepció, 12, Palma   

En el cicle de Cinema d’Autor, que organitza el Vicerectorat de Projecció Cultural i Universitat Oberta de la UIB, es presenta la darrera pel·lícula d’enguany, El perfecte desconegut, del director Toni Bestard, qui presentarà la pel·lícula i participarà en el col·loqui posterior amb els assistents.

Mark O'Reilly, un misteriós viatger, arriba a un petit poble mallorquí i s'instal·la discretament en un vell comerç abandonat. Els veïns aviat s'entusiasmaran perquè creuen que Mark pretén reobrir el local, i això reanimarà el poble. Però un detall passa desapercebut per a tothom: Mark no té cap intenció d'obrir la botiga. Ni tan sols parla castellà. Les veritables intencions del viatger a l'illa s'amaguen darrere una vella fotografia Polaroid que l'ha portat fins allà a la recerca de respostes.

La pel·lícula s’ha projectat a la Secció Oficial de la Seminci (Festival Internacional de Cine de Valladolid), al Festival Internacional de Cinema de Busan (Corea del Sud), al Festival Internacional de Cinema de Palm Springs (EUA), i al Festival Internacional de Cinema de Xangai (Xina). Té el premi a la millor Òpera Prima Internacional al Festival de Galway, Irlanda. 

Data de l'esdeveniment: 25/05/2017

Data de publicació: 16/05/2017