Cinema a la Fresca presenta Les vies d’Albert Camus

Col·laboració entre l’Ajuntament de Palma i el Vicerectorat de Projecció Cultural i Universitat Oberta

Dia: dimarts, 7 de setembre de 2021
Hora: 21 hores
Lloc: Ses Voltes, passeig Dalt Murada, Palma
Accés de franc fins a completar les places. Per ordre d’arribada 

La projecció d’aquest documental ha estat possible gràcies a la col·laboració entre el Vicerectorat de Projecció Cultural i Universitat Oberta i l’Ajuntament de Palma en el marc del programa de Cinema a la Fresca, i com a part de les Trobades i Premis Mediterranis Albert Camus.

En farà la presentació la senyora Agnès Spiquel, professora emèrita de Literatura Francesa a la Universitat de Valenciennes i d'Hainaut-Cambrésis i expresidenta de la Societat d'Estudis Camusians. El director Georges-Marc Benamou no hi podrà assistir.

Les vies d’Albert Camus és el darrer documental que s'ha fet sobre la vida i obra d’Albert Camus, i encara no s’ha estrenat a Espanya. No és una pel·lícula sobre un intel·lectual ni l'hagiografia d'un home de marbre, sinó que intenta explicar la història de Camus: un home just del segle XX, amb els seus èxits i dubtes; els orígens miserables i la glòria; i la seva llibertat, que sempre contradiu els ordres establerts. Camus fou l’heroi frustrat, ja que es morí als 46 anys. 

La producció del documental ha estat a càrrec de Siècle Productions. Es va emetre per primera vegada el gener del 2020 a France 3 i encara no s’ha estrenat a l’Estat espanyol. La durada és de 98 minuts.

 

 

Data de l'esdeveniment: 07/09/2021

Data de publicació: 03/09/2021