"Chanson d'amour", un curtmetratge del LADAT al servei de la promoció turística

Conveni amb l'Ajuntament de Calvià i la Fundació Turisme Palma de Mallorca 365

Dia: dimarts, 5 de maig de 2015
Hora: 10 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma 

El senyor Álvaro Gijón, vicepresident primer de la Fundació Turisme Palma de Mallorca 365, la senyora Maria Eugènia Frau, tinent de batlle de l’Ajuntament de Calvià, i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni per col·laborar en la promoció del turisme cinematogràfic mitjançant la producció del projecte de realització d’animació per ordinador Chanson d’amour.

També hi han assistit el doctor Xavier Varona, vicerector de Títols i Tecnologia de la UIB, i el senyor Juan Montes de Oca, director del LADAT

El curtmetratge Chanson d’amour té com a objectiu potenciar els recursos turístics, culturals i patrimonials més emblemàtics del municipi de Calvià i de la ciutat de Palma. Per això, la majoria dels escenaris en els quals es desenvoluparà la història pertanyen a aquests dos municipis mallorquins, cosa que suposa un gran aparador d’aquestes destinacions i, consegüentment, una gran promoció turística en l’àmbit internacional.

En el cas de Calvià, els escenaris que apareixeran al curtmetratge són les platges de Magaluf i Portals Vells, la finca de Galatzó, el port de Portals Nous, la creu del desembarcament de Santa Ponça i el mirador de les illes Malgrats.

En el cas de Palma, hi apareixeran la façana marítima (la Seu, el parc de la Mar, el passeig de Sagrera), el castell de Bellver, el passeig del Born, la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca, Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma, i el barri antic de la ciutat. 

La banda sonora del curtmetratge estarà interpretada per la cantant Chenoa, que posarà veu a la música interpretada per l’Orquestra Simfònica del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears. 

La Fundació Turisme Palma de Mallorca 365 i l’Ajuntament de Calvià aportaran 15.000 euros cada una per fer possible la producció del curtmetratge. El curtmetratge es presentarà a diversos festivals i competicions cinematogràfics, com els premis Goya de l’Acadèmia de Cinema Espanyol. La presentació pública del curtmetratge està prevista per al mes d’octubre de 2015. 

Data de l'esdeveniment: 05/05/2015

Data de publicació: 04/05/2015