Cap a un envelliment «redox» saludable

El grup de recerca en Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu de la UIB reuneix els investigadors de la COST Action NutRedOX al ParcBIT 

Dia: dijous, 15 de febrer de 2018
Hora: 9 hores
Lloc: Auditori del ParcBIT. Centre Empresarial Son Espanyol, c/ de Laura Bassi, s/n, Palma 

Tindrà lloc una reunió de la COST Action NutRedOX. Hi intervindran el rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; el director general d'Innovació i Recerca, senyor Josep Lluís Pons; el president de la COST Action NutRedOX, doctor Mustapha Cherkaoui; la vicepresidenta de la COST Action NutRedOX, doctora Agnieszka Bartoszek; i l'investigador principal del grup de recerca en Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu de la UIB i del CIBEROBN, doctor Josep A. Tur.

La COST Action NutRedOX (CA16112) «Personalized Nutrition in aging society: redox control of major age-related diseases» reunirà els dies 15 i 16 de febrer més de setanta investigadors de trenta països que estan involucrats, des de diferents disciplines, en l'estudi de components alimentaris biològics actius en oxidoreducció que són rellevants per a l'envelliment, la salut, el funcionament i la vulnerabilitat a malalties de l'organisme.  

Data de l'esdeveniment: 15/02/2018

Data de publicació: 07/02/2018