Cançons i poemes de l'alquimista, amb el cantautor Joanjo Bosk

El cantautor empordanès interpretarà les obres de Josep Palau i Fabre i altres poetes al Teatre Municipal Mar i Terra el dijous 28 de juny 

Dia: el dijous 28 de juny de 2018
Hora: 20.30 hores
Lloc: Teatre Municipal Mar i Terra, c/ de Sant Magí, 89, Palma
 

El cantautor empordanès Joanjo Bosk, veu, guitarra acústica i harmònica, i Lluís Figueras, guitarra acústica, interpreten diversos poetes, com Maria Àngels Anglada, Carme Guasch, Pere Quart i, de forma molt destacada, Josep Palau i Fabre. 

Joanjo Bosk ha treballat amb diversos textos de Palau i Fabre com Beatus IlleUna tela de l’infernLa gran cursa del mar o Era dia de mercat, tot fonent la força interpretativa de la seva veu amb la força literària del poeta, en una combinació a vegades explosiva. També hi haurà espai per a cançons del mateix Bosk on demostra la seva capacitat per crear i interpretar. Una bona oportunitat per descobrir-lo en la seva essència. 

L'entrada és gratuïta. Les entrades s'han de recollir al Teatre Municipal Mar i Terra. La taquilla obrirà a les 20 hores. 

Aquesta iniciativa té el suport de l'Ajuntament de Palma i el Teatre Municipal Mar i Terra i es fa en el marc de les activitats de commemoració dels quaranta anys de la Universitat. 

Data de l'esdeveniment: 28/06/2018

Data de publicació: 13/06/2018