Bon curs 2019-20

Tant el Rector com el Consell de Direcció esperam que hàgiu tingut unes bones vacances i us desitjam un bon començament de curs. Sabeu que enguany la Universitat de les Illes Balears ha estat considerada una de les 500 millors universitats del món, segons el rànquing de Xangai, i una de les 150 millors de menys de 50 anys, segons el rànquing THE. Volem agrair el treball i capacitat d’esforç de les persones dedicades a la docència i investigación, les quals, amb el suport del personal d’administració i serveis, ho han fet possible.

Aquesta setmana la UIB acull diversos cursos de preparació de grau, així com la Jornada d’acollida al professorat nouvingut, una iniciativa que s’emmarca en el pla de l'Oficina de Suport a la Docència per ajudar el professorat que s’ha incorporat recentment a la nostra universitat. El dimarts, dia 3 de setembre, farem l’acte de benvinguda als alumnes d'intercanvi del primer semestre del curs 2019-20.

A més, divendres es celebrarà la solemne obertura de l’any acadèmic 2019-20. La lliçó inaugural i cerimònia de graduació de la Seu universitària de Menorca tindrà lloc dia 13 de setembre i a la Seu d'Eivissa i Formentera, dia 23 de setembre.

La Jornada d’acollida de l’Escola Politècnica Superior serà aquest divendres, 6 de setembre. Podeu consultar les sessions d’acollida de la resta d’estudis a agenda.uib.cat, del 9 al 17 de setembre. 

Data de publicació: 02/09/2019