Benvinguda als alumnes d'intercanvi del segon semestre

Arriben 169 estudiants de 28 Estats d'arreu del món

Dia: dilluns, 5 de febrer de 2018
Hora: 11 hores
Lloc: Aula Magna, edifici Guillem Cifre de Colonya, campus universitari, Palma

Tindrà lloc l’acte de benvinguda als 169 alumnes d’intercanvi estrangers i d'altres universitats espanyoles que s'incorporen a la Universitat de les Illes Balears el segon semestre del curs 2017-18. Amb aquest acte de benvinguda també es donarà el sus al programa de benvinguda i orientació per a aquests estudiants d’intercanvi, que ha organitzat el Servei de Relacions Internacionals de la Universitat.

Aquests alumnes d’intercanvi arriben a la UIB procedents d’universitats europees, americanes, asiàtiques i espanyoles, i s’hi incorporen a través de diferents programes de mobilitat universitària i d’intercanvi, com els programes ERASMUS+, ERASMUS Mundus i SICUE, i de convenis bilaterals signats entre la UIB i universitats de tot el món.  

El programa de benvinguda inclou activitats com ara una visita guiada pel campus de la UIB, una reunió informativa sobre els diversos tràmits administratius que han de fer els alumnes que s'incorporen a la UIB, a més d'activitats d'oci com una ruta per Palma, una visita a la Catedral i una excursió a Esporles, entre altres.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 05/02/2018

Data de publicació: 01/02/2018