Arriba l'estiu i el campus de la UIB s'omple d'activitats #SeràsUIB

Arriba l'estiu a la Universitat de les Illes Balears, i el campus s'omple d'activitats per als alumnes de primària, ESO i batxillerat amb #SeràsUIB, la iniciativa dedicada als futurs estudiants de la UIB que gestiona el Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (PortUIB).

L'oferta d'activitats inclou els campus temàtics següents:

  • V Campus Humanisticosocial, destinat a alumnes de primer de batxillerat de la modalitat d'Humanitats i Ciències Socials i que té com a objectiu principal fomentar l'interès pels estudis d’aquestes dues branques del coneixement. (13 alumnes). Del 27 de juny a l’1 de juliol, de 10 a 13.30 hores.
  • XII Campus Cientificotècnic, que vol acostar l'interès per la ciència, la tecnologia i la innovació entre els estudiants de quart d'ESO i de primer de batxillerat. (64 alumnes repartits en dos torns). Primer torn: del 27 de juny a l’1 de juliol, de 10 a 13.30 hores. Segon torn: del 4 al 8 de juliol.
  • III Diada Petits Científics, destinat a estudiants de sisè de primària, i que té com a objectiu principal despertar la curiositat per l’ampli ventall de possibilitats que ofereixen la ciència, les matemàtiques, la tecnologia i l'arqueologia. (20 alumnes). Dia 27 de juliol, de 9.30 a 19 hores.
  • Campus Enginy, destinat a alumnes de 4t a 6è de primària i ESO, té l’objectiu de desenvolupar la creativitat i l’enginy dels estudiants i incentivar l'accés dels estudiants a les titulacions tecnològiques. (60 alumnes repartits en dos torns. Primer torn: del 18 al 20 de juliol, de 9 a 13.30 hores. Segon torn: del 25 al 27 de juliol, de 9 a 13.30 hores).

Tallers «Un estiu diferent»

PortUIB també ofereix tallers d'un sol dia de múltiples temàtiques per als alumnes de primària, ESO i batxillerat:

En aquests moments hi ha més de 200 participants inscrits en els tallers. La matrícula encara és oberta.

Aquests campus i tallers s'inclouen en les activitats Seràs UIB del Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (PortUIB). El Vicerectorat d'Estudiants de la UIB i la Conselleria d'Educació i Formació Professional, mitjançant el PortUIB, treballen conjuntament en el disseny i la realització d'activitats per facilitar als futurs alumnes de la Universitat la transició als estudis superiors, donar a conèixer la Universitat, donar suport a les famílies i millorar la comunicació amb els centres educatius de les Illes Balears. 

Data de publicació: 27/06/2022