Alumnes i titulats universitaris visiten les empreses del ParcBIT

Setmana Mundial de l'Emprenedor – Espanya 2011

Dia: divendres, 18 de novembre de 2011
Hora: de  9.30 a 12 h.
Lloc: ParcBIT

Amb el títol: Vols conèixer les empreses del ParcBIT? Les empreses et volen conèixer a tu!, la Universitat de les Illes Balears, mitjançant la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), organitza una visita per a alumnes i titulats universitaris a diferents empreses del ParcBIT. Aquesta iniciativa està emmarcada dins la Setmana Mundial de l'Emprenedor – Espanya 2011 (Global Entrepreneurship Week – GEW España 2011) que durant aquests dies se celebra en diferents ciutats espanyoles.

La Global Entrepreneurship Week va néixer el 2004 impulsada pel Govern britànic amb l’objectiu de promoure les iniciatives emprenedores i la creació d’empreses entre els joves. En l’actualitat és un moviment internacional en què participen 104 països.

El divendres 18 de novembre, a partir de les 10 hores, els alumnes podran visitar les empreses que més els interessen del ParcBIT inscrites en el programa. Durant deu o quinze minuts, els seus responsables els explicaran l’activitat a què es dedica l’empresa, les seves tasques principals i les seves experiències com a emprenedors. Les empreses s’han classificat en tres grups, les de base científica, en el qual participen: Prodigy Consultores R+D+I, Tecnologia Solar Concentradora, IDIMAR i Lipopharma. En el grup d’empreses de tecnologia de la informació i la comunicació hi participen: Mola, Brújula, ZINK Marketing i Comunicació, OBEX i SM2 Balears. Finalment, entre les empreses de tecnologia i turisme hi ha: Orizonia, Logitravel, Balears.t i Optimal Hotels & Residences.

Amb aquesta iniciativa es vol donar suport a la figura de l’emprenedor i facilitar la inserció dels alumnes i titulats universitaris al mercat de treball. És una activitat més emmarcada en el projecte RESET de la UIB —Espai de l’Emprenedor i Suport a la Nova Empresa Tecnològica—, impulsat per la FUEIB i finançat per la Direcció General d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears i la Caixa de Balears, «Sa Nostra».

Data de publicació: 18/11/2011