Alumnes d'Infermeria d'arreu de l’Estat es reuneixen a Palma per millorar els drets de la seva futura professió

La UIB acull la LI Assemblea General Ordinària de l’Associació Estatal d’Estudiants d’Infermeria 

Cinquanta estudiants d’Infermeria d’un total de 25 universitats espanyoles participen aquests dies a Palma en una trobada per discutir les línies d’acció que han de permetre millorar la situació dels seus drets com a alumnes i futurs professionals del sector de la Infermeria.

Els alumnes s’han reunit en el marc de la LI Assemblea General Ordinària (AGO) de l’Associació Estatal d’Estudiants d’Infermeria (AEEE). Aquesta trobada de representants universitaris té lloc a la seu de l’Arxiu del Regne de Mallorca del 20 al 22 d’octubre. Ha estat possible gràcies a la tasca del comitè organitzador, format pels alumnes de la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia de la UIB, i ha rebut el suport de la UIB, la Conselleria de Salut i Consum del Govern de les Illes Balears i del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de les Illes Balears (COIBA).
 
A banda de decidir les línies d’actuació de l’AEEE, l’assemblea també es planteja com un fòrum obert perquè els estudiants siguin membres actius en el debat i en la presa de decisions de l’entitat. Però també per donar veu a aquelles universitats que necessitin alguna ajuda per part d'altres universitats o de la mateixa associació.
 
A l’acte d’inauguració han pres part el doctor Jaume Carot, Rector de la UIB; la senyora Patrícia Gómez, consellera de Salut i Consum; la senyora María José Sastre, presidenta del COIBA, i la senyora Pilar Lozano, presidenta de l’AEEE. També hi han participat la doctora Cristina Moreno, degana de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la UIB, i el senyor Toni Baos, president del Consell d’Estudiants de la UIB. 

Data de l'esdeveniment: 20/10/2022

Data de publicació: 21/10/2022