Acte d'inauguració de l'any acadèmic 2013-14 a la Seu universitària de Menorca

Lliurament de diplomes de l’any acadèmic 2012-13 

Dia: dimecres, 2 d’octubre de 2013
Hora: 18 hores
Lloc: Centre de Cultura Sant Diego, Alaior 

Tindrà lloc l’acte d’inauguració de l’any acadèmic 2013-14 a la Seu universitària de Menorca i el lliurament de diplomes als alumnes que han acabat els estudis universitaris el curs 2012-13.

La doctora Mercè Gambús, professora d’Història de l’Art, farà la lliçó inaugural amb el títol «La centralitat de l’historiador de l’art en la transversalitat del coneixement aplicat al patrimoni cultural».

Hi assistiran el senyor Santiago Tadeo, president del Consell de Menorca; la senyora Misericòrdia Sugranyes, batllessa d’Alaior; la senyora Eulàlia Llufriu, secretària primera de la Mesa del Parlament; el senyor Javier López-Cerón, director insular de l’Administració de l’Estat de Menorca; el senyor José M. de Sintes, batlle de Ciutadella; i el senyor Antoni Verd, president del Consell Social de la UIB. De part de la UIB hi assistiran el doctor Llorenç Huguet, rector; la doctora Maria Antònia Fornés, vicerectora de Cultura, Projecció Social i Seus Universitàries; el doctor David Pons, vicerector d’Economia i Infraestructures; la doctora Dolors Forteza, vicerectora d’Ordenació Acadèmica; la senyora Antònia Fullana, gerent de la UIB; la doctora Joana Maria Seguí, directora de la UO; el doctor Santiago Cavanillas, degà de la Facultat de Dret, així com coordinadors i caps d’estudis dels graus que s’imparteixen a la Seu.

L'ordre de l'acte serà el següent:

 1. Obertura de l'acte.
 2. Lectura d'un resum de la Memòria de l'any acadèmic 2012-13 a càrrec de la doctora Maria Antònia Fornés, vicerectora de Cultura, Projecció Social i Seus Universitàries.
 3. Parlament de l’alumne José Manuel Benejam, que ha obtingut aquest curs el títol de Graduat en Administració i Direcció d’Empreses i que parlarà en nom de tots els companys que s’han graduat enguany.
 4. Lliurament de títols als nous graduats.
 5. Lliurament dels títols oficials de Màster (Educació Inclusiva).
 6. Lliurament de títols propis de postgrau. Parlament de la doctora Carolina Beltrán, que el 1998 va iniciar la diplomatura de Ciències Empresarials a la Seu de Menorca,  que va acabar el 2001; el 2008 hi va concloure la llicenciatura d’Administració i Direcció d’Empreses amb premi extraordinari; i el 2013 ha obtingut el títol de Doctora en Economia. És la primera i única persona que ha realitzat una diplomatura, una llicenciatura i un doctorat a la Seu de Menorca.
 7. Lliurament de l’anell de doctora a la senyora Carolina Beltrán.
 8. Lliçó inaugural a càrrec de la doctora Mercè Gambús, professora d’Història de l’Art de la UIB.
 9. Parlament de la senyora Misericòrdia Sugranyes, batllessa de l’Ajuntament d’Alaior.
 10. Parlament del senyor Santiago Tadeo, president del Consell de Menorca.
 11. Parlament del rector, doctor Llorenç Huguet. 

Cloenda de l'acte. S’escoltarà el Gaudeamus Igitur, que serà interpretat per la coral Canticus, dirigida per Luba Kletsova, acompanyada del mestre Orest Leck al piano. 

Documents relacionats


Data de l'esdeveniment: 02/10/2013

Data de publicació: 01/10/2013