Acte d'inauguració de la Universitat Oberta per a Majors (UOM) a Eivissa

Dia: dilluns, 15 de novembre de 2010
Hora: 17 hores
Lloc: Seu universitària d’Eivissa i Formentera,
c/ de Bes, 9, Eivissa

Tindrà lloc la inauguració del programa de la Universitat Oberta per a Majors (UOM) a Eivissa. La lliçó inaugural, sota el títol «El viatge interior», serà a càrrec del doctor Gabriel Janer Manila, catedràtic del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la UIB.

Inauguraran el programa el senyor Marià Torres, conseller de Política Educativa i Cultural del Consell d’Eivissa; el senyor Jacobo Varela, director de l'oficina de Sa Nostra a Sant Carles; i el doctor David Pons, delegat de la Rectora per a les seus universitàries de Menorca i d’Eivissa i Formentera. També hi assistirà la senyora Laura Carrascosa, delegada territorial d’Educació a Eivissa i Formentera.

El programa de la UOM a Eivissa consta de 50 hores de classes magistrals que s’impartiran a la Seu universitària cada dijous de 17 a 19 hores, des del 18 de novembre de 2010 fins al mes de juny de 2011.

Per a aquest curs s’ha programat la segona edició del concurs de relats breus i, com a novetat, s’ha organitzat un concurs de fotografia digital. Aquest curs també es posarà en marxa el programa intergeneracional, un programa per mitjà del qual s’acostarà els alumnes de la UOM als col·legis de primària d’Eivissa, per compartir experiències amb els nins i conversar sobre la diferència en les activitats quotidianes de les dues èpoques.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 15/11/2010

Data de publicació: 12/11/2010