Acte de reconeixement als nous doctors i doctores

Dia: dijous, 23 de novembre de 2017
Hora: 18.30 hores
Lloc: sala d'actes de Son Lledó, campus universitari, Palma

Amb motiu de la festivitat del Beat Ramon Llull, tindrà lloc l'acte de reconeixement als nous doctors i doctores de la Universitat de les Illes Balears de l'any 2016-17. Hi intervindran el rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; el vicepresident i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme del Govern de les Illes Balears, senyor Gabriel Barceló; el director general de Política Universitària i d'Ensenyament Superior, doctor Juan José Montaño; la presidenta del Consell Social de la UIB, senyora Francesca Mas; i el director de l'Escola de Doctorat de la UIB, doctor Jeroni Morey.

La doctora Francesca Lladó, professora titular del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts, impartirà la lliçó titulada «De creació i de dones. Norah Borges i l'ultraisme a Mallorca».

Els doctors que assisteixin a l’acte rebran l’anell que és una reproducció del que antigament es lliurava com a emblema del privilegi de signar i segellar dictàmens, consultes i censures de la ciència i professió dels doctors. 

El curs 2016-17 es varen defensar 116 tesis doctorals a la Universitat de les Illes Balears.

Data de l'esdeveniment: 23/11/2017

Data de publicació: 22/11/2017