Acte de lliurament dels premis als guanyadors del III Concurs d'Emprenedors Universitaris

S’han presentat 23 propostes a la tercera edició del concurs, adreçat a alumnes, titulats universitaris, personal d’administració i serveis i personal docent i investigador de la UIB

Dia: divendres, 9 de desembre de 2011
Hora: 11 hores
Lloc: Rectorat, Son Lledó,
campus universitari, Palma

El divendres dia 9 de desembre tindrà lloc la presentació i el lliurament dels premis als guanyadors del III Concurs d’Emprenedors Universitaris per la millor idea de negoci o projecte empresarial innovador i/o amb base tecnològica amb perspectives de constitució a les Illes Balears.

Un total de 23 propostes s’han presentat a l’edició d’enguany, en la qual han pogut participar tots els membres de la comunitat universitària de la UIB, alumnes, titulats universitaris amb menys de cinc anys des que han acabat la carrera, personal d’administració i serveis i personal docent i investigador.

Els premis els lliuraran el senyor Miquel Josep Deyà, director general d'Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears, el senyor Joan Alenyar, director de col·lectius de la Caixa de Balears, «Sa Nostra», i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la Universitat de les Illes Balears. També hi assistiran la doctora Gemma Turnes, vicerectora d'Investigació, el doctor Víctor Cerdà, vicerector de Política Científica i Innovació, i el senyor Miquel Carrió, director de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB).

El III concurs d’Emprenedors Universitaris pretén fomentar la creació de noves empreses innovadores, aprofitant el potencial emprenedor de la Universitat i donant suport als universitaris perquè apliquin els coneixements adquirits i les experiències professionals al desenvolupament de nous serveis i productes viables comercialment. És una iniciativa més per donar suport a la creació de llocs de treball i a la dinamització de l’activitat econòmica de les Illes.

El concurs l’organitza la Universitat de les Illes Balears, mitjançant la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB). És una iniciativa més de les accions d’innovació i de creació d’empreses emmarcades en el programa d’emprenedoria de la UIB, projecte RESET —Espai de l’Emprenedor i Suport a la Nova Empresa Tecnològica—,finançat per la Direcció General d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears i la Caixa de Balears, «Sa Nostra».

Per elaborar el pla d'empresa, els participants han gaudit d'ajuda i assessorament de la FUEIB a través del programa RESET.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 09/12/2011

Data de publicació: 07/12/2011