Acte de benvinguda als alumnes d'intercanvi que s'incorporen aquest curs a la UIB

455 alumnes participaran en els programes internacionals de mobilitat universitària durant el curs 2010-2011

Dia: dilluns, 20 de setembre de 2010
Hora: 11 hores
Lloc: sala d'actes de l’edifici Anselm Turmeda,
campus universitari, Palma

La doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB, i el senyor Ricardo Sagrera, cap del Servei de Relacions Internacionals, donaran la benvinguda als 131 alumnes d’intercanvi estrangers i de la resta d’universitats espanyoles que estudiaran aquest curs acadèmic a la UIB. Amb aquest acte de benvinguda també es donarà el sus al programa de benvinguda i orientació per a aquests estudiants d’intercanvi, que ha organitzat el Servei de Relacions Internacionals de la Universitat.

Els estudiants participaran durant cinc dies en un programa d’activitats que els facilitarà la seva incorporació a la UIB. El programa preveu, entre d’altres, visites guiades a les instal·lacions de la Universitat, presentacions dels cursos de català i castellà i visites guiades a Palma, a Sóller i al Port de Sóller.

Aquests alumnes d’intercanvi arriben a la UIB procedents d’universitats europees, americanes, asiàtiques i espanyoles, i s’hi incorporen a través de diferents programes de mobilitat universitària i d’intercanvi, com els programes PAP-ERASMUS o SICUE-Sèneca, i de convenis bilaterals signats entre la UIB i universitats de tot el món. En aquest sentit, com a novetat, enguany la Universitat rebrà quatre estudiants procedents de la Universitat de Jinan, a la Xina, mentre que una alumna de la UIB hi partirà.

Enguany es preveu la participació de 455 alumnes en els diferents programes d'intercanvi. D'aquests alumnes, 321 són estudiants de la UIB que s'incorporaran a altres universitats, i 134 són els alumnes d'altres universitats que s'incorporaran a la UIB.

El senyor Ricardo Sagrera, cap del Servei de Relacions Internacionals de la UIB, serà a disposició dels mitjans de comunicació interessats per ampliar informació.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 20/09/2010

Data de publicació: 17/09/2010