Acord de col·laboració amb l'empresa Leroy Merlin

Dia: divendres, 21 de març de 2014
Hora: 11 hores
Lloc: Rectorat, campus universitari, Palma 

L’empresa Leroy Merlin i la Universitat de les Illes Balears han signat avui un conveni de col·laboració per desenvolupar programes de cooperació en docència i formació d’estudiants en diferents camps acadèmics. D’altra banda, s’ha acordat la possibilitat de desenvolupar actuacions que fomentin el voluntariat entre els alumnes de la UIB.

L’acord inclou la participació en xerrades informatives per als alumnes sobre sortides professionals per informar dels programes formatius que ofereix l’empresa Leroy Merlin als estudiants i graduats de la Universitat i fomentar la seva ocupabilitat.

D’altra banda, s’estudiarà la implantació d’un sistema de pràctiques amb la col·laboració de Leroy Merlin, que asseguri la formació pràctica dels estudiants.

Així mateix, Leroy Merlin donarà suport a accions concretes per afavorir el voluntariat en el marc de la UIB.

Tancament dels horts ecològics

Leroy Merlin col·labora amb la UIB també en el tancament dels horts ecològics. Arran de la signatura d’un acord entre la UIB i la Creu Roja, la Universitat ha cedit un espai del terreny situat al campus de Palma, a la parcel·la adjacent a l’hort de Son Lledó, perquè la Creu Roja de les Illes Balears pugui ampliar el projecte Sembrant Salut amb nous horts ecològics, destinats a col·lectius especialment vulnerables de l’entitat, amb la finalitat d’obtenir-ne simultàniament productes per a l’autoconsum i beneficis per a la salut física i psíquica. D’aquests horts també se’n podran beneficiar els membres de la comunitat universitària.

Participació al 8è Fòrum de l’Ocupació

Leroy Merlin participarà també al 8è Fòrum de l’Ocupació de la UIB, que tindrà lloc al campus universitari els dies 2 i 3 d’abril.

L’acord l’han signat avui matí els senyors José Luis Antón López (director de botiga de Leroy Merlin Marratxí-Eivissa) i Francisco Javier Roselló Prieto (director de botiga de Leroy Merlin Palma), i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears.

També hi han assistit la doctora Margalida Payeras, vicerectora d'Alumnes, Titulats i Ocupabilitat; el doctor Antoni Aguiló, vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable; el doctor Luis Vegas, director de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears; i la senyora Maria del Mar Socias, directora del Departament d’Orientació i Inserció Professional de la UIB.

Notícia relacionada

Data de l'esdeveniment: 21/03/2014

Data de publicació: 20/03/2014