Acord de col·laboració amb el grup Sampol

Mitjançant aquest acord, SAMPOL fomenta el desenvolupament de la innovació tecnològica digital en el sector de l'energia i impulsa la investigació sobre energies més netes i eficients 

El grup SAMPOL, multinacional mallorquina líder en solucions d'enginyeria aplicada, eficiència energètica i digitalització, i la Universitat dels Illes Balears (UIB) han signat un conveni per als pròxims quatre anys per col·laborar en matèria d’R+D+I.

Han signat l’acord avui el president del grup SAMPOL, Gabriel Sampol, i el Rector de la UIB, Llorenç Huguet. També han assistit a l'acte, per part del grup SAMPOL, Carmen Sampol, consellera delegada, i, per part de la UIB, el doctor Jordi Llabrés, vicerector d'Innovació i Relacions Institucionals, i el doctor Vicenç Canals, professor del Departament d'Enginyeria Industrial i Construcció.
 
L'acord servirà de marc perquè l’empresa i la Universitat treballin conjuntament en el desenvolupament de programes d'estudis conjunts i l'intercanvi i la cooperació en els camps de la docència, formació d'estudiants i investigació. En aquest últim camp, volen participar en projectes europeus de recerca i innovació que contribueixin als objectius de sostenibilitat del planeta que necessitin el desenvolupament de les noves tecnologies en l’era de la digitalització.

Desenvolupaments energètics d'àmbit local, noves tecnologies, tecnologies d'emmagatzematge, energies netes, sostenibilitat i eficiència energètica són alguns dels àmbits en els quals se centraran els projectes d’R+D+I que desenvoluparan conjuntament el grup SAMPOL i la UIB. 

Data de publicació: 28/10/2020