AENA i la UIB signen un conveni de col·laboració per contribuir al desenvolupament cultural i social

Aquest acord inclou l'execució de programes de recerca conjunts, intercanvi de coneixements i cooperació en el camp de la docència amb la formació d'estudiants. A més, l'Aeroport de Palma autoritza la realització d'enquestes a passatgers per obtenir informació sobre turisme

Dia: dilluns, 14 de setembre de 2015
Hora: 11 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma 

AENA, a través de l'Aeroport de Palma, ha subscrit avui un conveni de col·laboració amb la Universitat de les Illes Balears (UIB), amb l'objectiu d'establir relacions de cooperació i contribuir al desenvolupament cultural i social de l'illa.

Ambdues institucions tenen interès per desenvolupar programes d'investigació conjunts, intercanviar coneixements i cooperar en el camp de la docència.

Aquest conveni s'emmarca en diverses actuacions com: l'organització de seminaris, col·loquis o simposis; estudis i projectes conjunts d'investigació; programes de formació i intercanvi de coneixement i fonts d'informació.

Gràcies a aquest acord, els alumnes de la UIB tindran la possibilitat de fer les pràctiques curriculars i extracurriculars en diferents àrees de l'aeroport.

Una altra de les actuacions que preveu el conveni és que la UIB faci enquestes a passatgers al recinte aeroportuari, amb l'objectiu d'obtenir informació sobre turisme rellevant per a ambdues institucions.

El conveni, que avui entra en vigor, té una validesa mínima de tres anys, amb possibilitat de prorrogar-se per períodes d'un any.

La signatura ha tingut lloc aquest matí a les instal·lacions universitàries, a càrrec del director de Serveis Comercials i Gestió Immobiliària d'AENA, José Manuel Fernández Bosch, i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears.

Data de l'esdeveniment: 14/09/2015

Data de publicació: 11/09/2015