400 cantaires participaran en els concerts de final de curs de les corals filials de la Coral Universitat de les Illes Balears

Les corals filials de la Coral Universitat de les Illes Balears oferiran els dos concerts de final de curs 2011-12, en els qual hi participaran quatre-cents cantaires, que faran palesa la feina feta al llarg del curs. 

  • Corals Infantils de Joventuts Musicals de Palma i Cor de Pares i Mares de la UIB

Dia: dissabte, 2 de juny de 2012
Hora: 12 hores
Lloc: església de Nostra Senyora del Socors, Palma

Les Corals Infantils de Joventuts Musicals de Palma i el Cor de Pares i Mares oferiran un repertori de bandes sonores de pel·lícules.
 

  • Coral Juvenil de Joventuts Musicals de Palma, Cor de Majors de la UIB, Cor de Mestres Cantaires de la UIB i Orfeó Universitat de les Illes Balears

Dia: dissabte, 2 de juny de 2012
Hora: 20.45 hores
Lloc: església de Nostra Senyora del Socors, Palma

La Coral Juvenil de Joventuts Musicals de Palma, el Cor de Majors de la UIB, el Cor de Mestres Cantaires de la UIB i l’Orfeó Universitat de les Illes Balears oferiran un repertori molt divers, amb peces a cappella i d’altres amb acompanyament de piano.

L’entrada és gratuïta en els dos casos.

D’altra banda, la Coral Universitat de les Illes Balears acabarà la temporada amb la interpretació de la Novena simfonia de L. V. Beethoven al Castell de Bellver, el 22 de juny de 2012, amb l’acompanyament de l’Orquestra del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears, i a la Seu, el 29 de juny, amb l’Orquestra Simfònica de Balears, a benefici del Projecte Home. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 02/06/2012

Data de publicació: 31/05/2012