29 alumnes participen a la V Lliga de Debat Universitari a la UIB

La final tindrà lloc el divendres 23 de febrer al Parlament de les Illes Balears

Final
Dia: divendres 23 de febrer de 2018
Hora: 17 hores
Lloc: Parlament de les Illes Balears, c/ del Palau Reial, 8, Palma

La Universitat de les Illes Balears organitza la V Lliga de Debat Universitari, a la qual s’han inscrit 29 alumnes. Les eliminatòries d'aquesta competició d'oratòria es faran els dies 21 i 22 de febrer a Sa Riera, a partir de les 17 hores, i la final tindrà lloc el divendres 23 de febrer al Parlament de les Illes Balears, a les 17 hores. 

La V Lliga de Debat Universitari es divideix en dues categories: la Lliga de Debat del G9 i la Lliga de Debat de la Xarxa Vives. A la Lliga de Debat del G9 hi participen 22 estudiants, dividits en 6 equips (tots de Mallorca), mentre que a la Lliga de Debat de la Xarxa Vives hi participen 7 alumnes, dividits en 2 equips (1 de Mallorca i 1 de Menorca). 

La Universitat de les Illes Balears incideix en l’oratòria com a eina per liderar la comunicació, una àrea transversal que creiem fonamental per als alumnes. Es treballaran destreses comunicatives i habilitats com són la facilitat de paraula i les aptituds com a comunicador, l’espontaneïtat i la capacitat d’improvisació, l’autocontrol de la situació per exposar en públic l’argumentació, el carisma i la utilització correcta del llenguatge no verbal, o la capacitat de síntesi, etc.

Per treballar aquestes habilitats i destreses, s'han impartit tallers de debat competitiu a Mallorca i Menorca, que gestiona el Servei d’Activitats Culturals

La V Lliga de Debat Universitari UIB té la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa", el Parlament de les Illes Balears, el Consell d’Eivissa, el Consell de Mallorca, el Consell Insular de Menorca, el Govern de les Illes Balears (Conselleria d'Educació i Universitat - Direcció General de Política Universitària i d'Ensenyament Superior) i l'Ajuntament de Palma.

Si voleu assistir a la final al Parlament cal reservar plaça enviant un correu a <sac@uib.cat>, indicant el nom complet i el DNI.

Notícia relacionada

Data de l'esdeveniment: 23/02/2018

Data de publicació: 12/02/2018