228 alumnes de batxillerat participen a les olimpíades d'Història i d'Història de l'Art de la UIB

Olimpíada d'Història de l'Art
Dia: divendres, 27 d'abril de 2012
Hora:
10 hores
Lloc:
aula A11 de l'edifici Ramon Llull
i
seus de la UIB de Menorca i d'Eivissa i Formentera

Olimpíada d'Història
Dia: divendres, 27 d'abril de 2012
Hora:
12 hores
Lloc:
aula A11 de l'edifici Ramon Llull
i
seus de la UIB de Menorca i d'Eivissa i Formentera

El Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la Universitat de les Illes Balears organitza la IV Olimpíada d'Història i la VII Olimpíada d'Història de l'Art per a estudiants de batxillerat. Hi participaran 228 alumnes de centres públics, concertats o privats de les Illes Balears.

Història de l'Art

La VII Olimpíada d'Història de l'Art comptarà amb la participació de 163 alumnes (124 de Mallorca, 21 de Menorca i 18 d'Eivissa i Formentera) de segon curs de batxillerat que cursin l'assignatura d'Història de l'Art. L’exercici durarà aproximadament una hora, amb continguts vinculats al currículum de batxillerat. Els estudiants visualitzaran cinquanta imatges i hauran de respondre qüestions concretes de diversa dificultat.

Els tres alumnes més ben qualificats tindran matrícula gratuïta el primer any de qualsevol estudi de la UIB, i rebran una litografia, cortesia de 6A Obra Gràfica. Els tres centres guanyadors rebran un atles de les Illes Balears i del món, cortesia de l'Editorial Vicens Vives. La VII Olimpíada d'Història de l'Art a la UIB compta amb el suport de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats.

Història

La IV Olimpíada d'Història comptarà amb la participació de 65 alumnes (60 de Mallorca i 5 de Menorca) de segon curs de batxillerat que cursin l’assignatura d’Història. L’exercici durarà aproximadament una hora, amb continguts vinculats al currículum de batxillerat. Els estudiants hauran de respondre qüestions concretes (test) de diversa dificultat.

Els tres alumnes més ben qualificats tindran matrícula gratuïta el primer any de qualsevol estudi de la UIB. La IV Olimpíada d'Història a la UIB compta amb el suport de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 27/04/2012

Data de publicació: 26/04/2012