La UIB lliura 383 kg de queviures a Mallorca Sense Fam i a la Fundació Sant Joan de Déu

Els queviures han estat recollits entre gener i març en el marc d’una iniciativa solidària de l'OUSIS 

La Universitat de les Illes Balears ha recollit, entre els mesos de gener i març, 383 kg de queviures en el marc de la recollida saludable i solidària impulsada per l’Oficina d’Universitat Saludable i Sostenible (OUSIS).

Aquesta campanya tenia com a objectiu contribuir que les persones amb pocs recursos del nostre entorn consumeixin productes saludables i, a la vegada, conscienciar la comunitat universitària de la importància de compartir aliments que no es facin malbé fàcilment i que siguin saludables, tot per contribuir a combatre la fam i la malnutrició.

Els queviures s’han lliurat el dimarts, 13 d’abril, a l’associació Mallorca Sense Fam i a la Fundació Sant Joan de Déu, en un acte que ha tingut lloc a Son Lledó (campus universitari). Hi ha intervingut el vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, doctor Antoni Aguiló; la senyora Catalina Aguiló i el senyor Joan Martorell, en representació de Mallorca Sense Fam, i la senyora Carme Tarrafeta, en representació de la Fundació Sant Joan de Déu.   

Data de publicació: 13/04/2021