XI Miniolimpíada de Física i Química a les Illes Balears

Dia: dijous, 7 de maig de 2015
Hora: 9.45 hores, acte de benvinguda. 10 hores, inici de les proves
Lloc: aula 1 de la Facultat de Ciències, campus universitari, Palma, i a les seus universitàries de Menorca i d’Eivissa i Formentera.  

Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la benvinguda als estudiants (9.45 hores) i de l’inici de la prova (10 hores)

Tindran lloc les proves de l’XI Miniolimpíada de Física i Química, organitzada pels departaments de Física i de Química de la Universitat de les Illes Balears i per l’Associació de Químics, amb la col·laboració de la Direcció General d'Ordenació, Innovació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i del Col·legi Oficial de Químics.

L’objectiu d’aquesta competició és promoure l’interès per la física i la química entre els estudiants de quart d’ESO i motivar-los per a l’estudi i la millora dels seus coneixements en aquestes matèries.

Hi participen 100 estudiants (74 alumnes són de Mallorca, 20 són de Menorca, 6 són d’Eivissa) que representen 32 centres de totes les illes Balears (24 de Mallorca, 6 de Menorca, 2 d’Eivissa).

El programa de la Miniolimpíada és el següent:

  • 9.15 hores. Arribada a l’edifici Mateu Orfila i Rotger del campus i a les seus de Menorca i d’Eivissa i Formentera.
  • 9.45 hores. Benvinguda als alumnes del campus. Hi seran presents la doctora Margalida Payeras, vicerectora d’Alumnes, Titulats i Ocupabilitat; el doctor Joan Jesús Fiol, director del Departament de Química de la UIB; el doctor Climent Ramis, director del Departament de Física de la UIB; i el doctor Joan Frau, professor de Química Física de la UIB i president de l’Associació de Químics de les Illes Balears.        
  • 10 hores. Inici de la prova.
  • 11.30 hores. Acabada la prova, tots els participants i professors estan convidats a la fira Ciència per a tothom, que es desenvolupa del 7 al 9 de maig al campus universitari. A Menorca i Eivissa es faran unes demostracions de laboratori.

Per a més informació: http://seras.uib.es/olimpiades

Data de l'esdeveniment: 07/05/2015

Data de publicació: 06/05/2015