Wireless DNA i Meteoclim Services SL signen un acord amb la UIB per treballar en recerca i desenvolupament tecnològic

Ambdues empreses les gestionen exalumnes de la UIB 

El senyor José J. Mañas Jiménez, director executiu de l’empresa Wireless DNA, SL (WDNA); el senyor Carlos Alonso, en representació de l’entitat Meteoclim Services, SL (Meteoclim); i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat un acord de col·laboració.

Wireless DNA SL és una companyia innovadora i de serveis especialitzada en solucions de monitoratge i optimització de xarxes que aspira a contribuir a la transformació del teixit econòmic i social de les Illes Balears a través d’una innovació intel·ligent, sostenible i social, per contribuir al desenvolupament d’una economia basada en el coneixement.

Meteoclim Services SL és una empresa de base tecnològica, especialitzada en el desenvolupament de tècniques disruptives d’observació i predicció meteorològica, canvi climàtic i climatologia. Entre les seves aplicacions trobam el suport a esdeveniments esportius, a mitjans de comunicació o a empreses internacionals de transport de mercaderies i passatgers, entre d’altres.

Meteoclim es va fundar com a empresa derivada (spin-off) de la Universitat de les Illes Balears i, des de final de 2017, amb l'objectiu de créixer i diversificar-se, es va fusionar amb Wireless DNA i es creà, així, un grup empresarial fort a les Illes Balears i amb una gran projecció internacional.

L’acord d’ambdues empreses amb la UIB, creades i gestionades per exalumnes de Física i Enginyeria de la Universitat de les Illes Balears, permetrà desenvolupar projectes de recerca de desenvolupament tecnològic amb diversos departaments de la Universitat.

A l’acte de signatura, hi assistí el doctor Jaume Carot, vicerector d’Investigació i Internacionalització de la UIB. 

Data de l'esdeveniment: 07/02/2019

Data de publicació: 08/02/2019