«Taula d'elements», de Maria Puerto Fullana, guanya la cinquena edició del concurs d'obra gràfica per lliurar-la als titulats de la UIB

Menció per a Victòria Garau, per l’obra Portador de Llum

Maria Puerto Fullana, alumna de quart d’educació secundària de l’IES Josep Font i Trias ha guanyat la cinquena edició del concurs d’obra gràfica que convoca la UIB per lliurar-la als titulats de la UIB el dia de la graduació. La dotació econòmica del concurs és de 1.000 euros.

El jurat ha atorgat una menció a l’obra Portador de Llum, de Victòria Garau, alumna de la UIB.

Sobre l’autora

Maria Puerto Fullana (Esporles, 2003) és una jove pintora autodidacta amb una àmplia trajectòria artística. Fins a dia d’avui ha rebut més de vint distincions internacionals, la darrera de les quals és el Kanagawa Biennial World Art Contest 2019, al Japó. Ha exposat a catorze galeries arreu d’Europa, a la Swissartexpo 2019 de Suïssa i a l’Arte Borgo Gallery de Roma.

En referència al seu treball, l’autora afirma que «Aquesta obra representa la meva visió de la taula d’elements; la seva harmònica simbiosi amb el medi natural, i la seva implicació en la vida, tant els que formen part de la matèria viva com els que fem servir en els materials que ens envolten i amb els quals construïm la vida quotidiana». 

Data de publicació: 09/05/2019