THack Mallorca reunirà més d'un centenar de desenvolupadors de tot Europa per cercar solucions per al sector turístic

L'esdeveniment l’organitza la revista tècnica Tnooz, juntament amb Hotelbeds.

La UIB és el lloc escollit per a la cita tecnològica. La Hackató Mallorca és un esdeveniment gratuït per als desenvolupadors professionals i estudiants en el qual es repartiran 5.000 euros en premis. 

Dia: del divendres 6 de maig a les 18 hores al diumenge 8 de maig a les 20 hores
Lloc: edifici Anselm Turmeda, campus universitari, Palma 

La Universitat de les Illes Balears (UIB) reunirà el proper 6 de maig més d'un centenar de programadors que cercaran solucions per al sector turístic. Durant un cap de setmana, empreses líder del sector oferiran accés a API i a altres tecnologies perquè els desenvolupadors cerquin solucions que fomentin la innovació i aportin un nou enfocament a la indústria del turisme. Aquesta edició farà un especial èmfasi en les aplicacions mòbils, enfortint i impulsant l'experiència del consumidor.

Aquesta és la primera vegada que es desenvolupa a Mallorca un esdeveniment d'aquestes característiques, que ha estat possible gràcies a la col·laboració entre la revista tecnoturística nord-americana Tnooz i Hotelbeds, que, a part de ser coorganitzador, oferirà la seva API i tecnologia als desenvolupadors.

La Hackató Mallorca 2016 és un esdeveniment gratuït per als desenvolupadors professionals i estudiants, en el qual participaran equips de fins a cinc desenvolupadors que competiran per guanyar diferents premis que arriben a la xifra de 5.000 euros.

Entre els proveïdors d'API i tecnologia es troben Hotelbeds, el banc de llits líder mundial, i XapiX, proveïdor de programari que possibilita la connexió directa a una API de terminals de comerç electrònic.

La hackató s'organitzarà en dos grups de fins a 100 desenvolupadors, cadascun amb els seus propis premis. Un grup serà d’estudiants, i l'altre de desenvolupadors professionals.

Tots els participants s'han de registrar individualment i competir en grup. Els hackers treballaran contra rellotge entre dissabte i diumenge abans de presentar els seus projectes al jurat independent.

Els desenvolupadors tindran accés a descomptes en hotels facilitats per Hotelbeds. El codi de descompte el rebran en un enllaç després de registrar-se.

Més informació: https://www.tnooz.com/event/thack-mallorca-2016/.

Notícia relacionada

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 06/05/2016

Data de publicació: 29/04/2016