Sessió d'experimentacions del projecte "Ombres sonores en moviment"

Projecte interdisciplinari i d’innovació pedagògica 

Dia: dimarts, 12 de gener de 2016
Hora: 12 hores
Lloc: entrada, aula de música i aula de plàstica de l’edifici Guillem Cifre de Colonya, campus universitari, Palma 

Tindrà lloc a la UIB la sessió d’experimentacions del projecte Ombres sonores en moviment (Ombres Sonores II), en la qual participaran un grup d’alumnes del CEIP Miquel Duran i Saurina, d’Inca.

El projecte Ombres sonores en moviment (Ombres Sonores II) és la segona part d’un projecte interdisciplinari i d’innovació pedagògica coordinat entre l’àrea de Didàctica de l’Expressió Plàstica i l’àrea de Didàctica de l’Expressió Musical dels estudis de magisteri d’infantil i primària, que vol introduir les obres d’art modern com a material pedagògic en les aules.

Cada alumne de la UIB o cada grup elabora una proposta d’experiència estètica en el camp del so, la llum i el moviment. Cada proposta s’iniciarà des de l’anàlisi i la interpretació d’obres d’autors de referència en l’època moderna, i de tots els camps: compositors, ballarins, pintors i escultors com John Cage, Merce Cunningham, László Moholy-Nagy, Wassily Kandinsky, Alexander Calder, els dadà... Bob Wilson, Jorge Oteiza o Llorenç Barber.

Les experiències estètiques dels alumnes de la UIB es duran a la pràctica en una sessió d’experimentacions estètiquesque es desenvoluparà a la UIB. Els nins del CEIP Miquel Duran i Saurina vindran al Campus i experimentaran experiències i propostes del projecte Ombres sonores en moviment als espais comunitaris de la Facultat d’Educació. D’aquesta manera els infants coneixen la UIB i participen en la vida universitària durant un matí. Els altres professors i estudiants de la Facultat poden veure aquestes activitats que queden obertes a tothom i participar-hi. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 12/01/2016

Data de publicació: 11/01/2016