Roda informativa: Presentació i lliurament dels premis del concurs Premi UIB - idea emprenedora

Premi a les millors idees de negoci innovador i les millors propostes per a la creació d’una empresa a les Balears

Prop de 90 alumnes i titulats universitaris han participat a la primera edició del concurs

Dia: divendres, 21 d’octubre de 2011
Hora: 11 hores
Lloc: Son Lledó,
campus universitari, Palma

El dia 21 d’octubre tindrà lloc la presentació i el lliurament dels premis als estudiants i titulats universitaris guanyadors del concurs Premi UIB - idea emprenedora per al millor pla de negoci innovador en qualsevol branca de coneixement dels estudis impartits a les universitats espanyoles. Prop de 90 universitaris emprenedors de la UIB han participat amb les seves propostes a la primera edició del concurs.

Els premis els lliuraran el senyor Enrique Aguilella, director comercial de les Balears de Bancaja, i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la Universitat de les Illes Balears. També hi assistiran la doctora Gemma Turnes, vicerectora d'Investigació, el doctor Víctor Cerdà, vicerector de Política Científica i Innovació, i la doctora Balbina Nogales, directora de l’Oficina de Suport a la Recerca de la UIB.

El concurs és una iniciativa de la Direcció General de Formació i Orientació Universitària de la Secretaria General d’Universitats del Ministeri d’Educació i la Universitat de les Illes Balears -mitjançant la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB)-, amb la col·laboració de la Càtedra Bancaja de Joves Emprenedors i la Fundació INCYDE. 

Ha estat una acció més d’innovació i creació d’empreses emmarcada en el programa d’emprenedoria de la UIB, projecte RESET -Espai de l’Emprenedor i Suport a la Nova Empresa Tecnològica-, impulsat per la FUEIB i finançat per la Direcció General d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears i la Caixa de Balears, «Sa Nostra».

Guanyadors del Premi UIB - idea emprenedora

 • Premi del Ministeri d’Educació a la millor idea empresarial per a estudiants de primer o segon cicle, o grau de la UIB. Dotació: 2.500 euros, que es destinaran a l’anàlisi i l’estudi de la viabilitat del projecte.
  Títol del projecte: Psico-Coaching
  Promotors/promotores: Selene Suau Ignacio i Belén Coll Pujol
 • Premi Bancaja al millor projecte de final de carrera. Dotació: 3.000 euros, que es poden destinar a serveis o formació per a la millora del pla d’empresa, enfortiment de les capacitats personals, etc.
  Títol del projecte: DOMOLITE
  Promotors/promotores: Ferrán Valdés, César Francisco Toribio, Tomeu Coll, Kevin Cerviño i Jorge Lomardia
 • Premi Bancaja al millor projecte de final de postgrau o màster. Dotació: 3.000 euros, que es poden destinar a serveis o formació per a la millora del pla d’empresa, enfortiment de les capacitats personals, etc.
  Títol del projecte: Majorca-Adventure.com
  Promotors/promotores: Juan Pedro Vilar

Documents relacionats

          Informatiu Balear ->> notícia minut <00.10.16>

Data de l'esdeveniment: 21/10/2011

Data de publicació: 20/10/2011