Roda informativa: La UIB acull tots els rectors de les universitats espanyoles, que trien nou president i nova comissió permanent de la CRUE

La Rectora de la UIB serà elegida vicepresidenta de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles

CanalUIB

Roda informativa
Dia: dijous, 13 d'octubre de 2011
Hora: 18 hores
Lloc: Aula de Graus, Escola d'Hoteleria de les Illes Balears,
campus universitari, Palma

La UIB acull l'Assemblea General de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE), que es reuneix per votar el nou equip presidencial de la institució. La candidatura encapçalada per la rectora de la Universitat de Màlaga, doctora Adelaida de la Calle Martín, és l'única que es presenta a l'elecció. La Rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas, forma part d'aquesta candidatura com a vicepresidenta.

El president sortint de la CRUE, Federico Gutiérrez-Solana, i la presidenta entrant, Adelaida de la Calle,  atendran els mitjans acompanyats del nou Comitè Permament de la CRUE, format per dos vicepresidents (Montserrat Casas, Rectora de la UIB, i Juan Francisco Juliá, rector de la Universitat Politècnica de València) i quatre vocals (Pedro González-Trevijano, rector de la Universitat Rey Juan Carlos; Francesc Xavier Grau, rector de la Universitat Rovira i Virgili; Iosu Zabala, rector de la Universitat de Mondragón, i Marcos Sacristán, rector de la Universitat de Valladolid).

Documents relacionats

  • TVE

         Informatiu Balear ->> notícia minut <00.20.36>

  • IB3

Data de l'esdeveniment: 13/10/2011

Data de publicació: 11/10/2011