Reunió del Rector amb la consellera de Participació, Transparència i Cultura

Dia: dijous, 16 de juliol de 2015
Hora: 9.30 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma  

Ha tingut lloc la primera reunió entre la Conselleria de Participació, Transparència i Cultura i la UIB, el tema principal de la qual ha estat la recuperació del model lingüístic de la Universitat a l'Ens Públic de Ràdio i Televisió de les Illes Balears (IB3).

El rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet, s’ha reunit amb la consellera Esperança Camps i la directora general de Política Lingüística, Martà Fuxà. També hi eren presents la vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta, doctora Joana Maria Seguí, el director del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General, doctor Joan Antoni Mesquida, i el director del Servei de Biblioteca i Documentació, Miquel Pastor.

Algunes de les accions acordades entre ambdues entitats són, a més de recuperar el model lingüístic, restablir el llibre d'estil de la UIB per a IB3 i posar en marxa la comissió mixta amb la Universitat i el Departament de Filologia Catalana i Lingüística General que serveixi de pont en assessorament lingüístic.

També s'han tractat altres temes, com la voluntat comuna de convocar de nou el Consell Social de la Llengua Catalana i tractar conjuntament temes de caire cultural que es concretaran amb la Direcció General de Cultura en properes trobades. 

Data de publicació: 16/07/2015