Presentació de la campanya de donació de sang Repte dels 500: A la UIB Portam la Solidaritat a la Sang

Aquesta iniciativa s’emmarca en la V Setmana Saludable i Sostenible de la Universitat 

Dia: el dimarts 6 de març de 2018
Hora: 10 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma 

Tindrà lloc la presentació de la campanya de donació massiva de sang Repte dels 500: A la UIB Portam la Solidaritat a la Sang, organitzada per la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears i pel Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable i Sostenible de la UIB. L’objectiu és arribar a les 500 donacions en cinc dies. Aquesta activitat s’emmarca en el programa d’activitats de la V Setmana Saludable i Sostenible organitzada per l’Oficina d'Universitat Saludable i Sostenible. Tant la campanya com la Setmana Saludable i Sostenible tindran lloc entre els dies 12 i 16 de març.

La intenció d’aquesta iniciativa és aconseguir que alguns donants puntuals es converteixin en donants recurrents. D’altra banda, també es pretén detectar possibles donants universals.

Assistiran a l’acte el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; el vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, doctor Antoni Aguiló; el gerent de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears, senyor Ismael Guitérrez; i la professora del Departament de Dret Privat de la UIB senyora Rocío Garnacho, que ha estat la persona que ha gestat la idea de la campanya. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 06/03/2018

Data de publicació: 05/03/2018