Presentació de l'«Anuari de l'Educació. Illes Balears, 2018»

La senyora Mar Camacho impartirà la conferència «La innovació en educació. Aspectes clau i reptes de futur» 

Roda informativa
Dia: dimarts, 4 de desembre de 2018
Hora: 11 hores
Lloc: sala d’actes de Ca n’Oleo, c/ de l’Almudaina, 4, Palma

El doctor Lluís Ballester, director de l’Anuari i professor de Pedagogia de la UIB, i el doctor Joan Amer, subdirector de l’Anuari i també professor de Pedagogia, presentaran als mitjans la quinzena edició de l’Anuari de l’Educació de les Illes Balears.

També intervindran a l’acte i presentaran els seus treballs:

  • Pere J. Carrió Villalonga, autor de l’article «El Consell Escolar de les Illes Balears»
  • Assumpció Sempere Campello, autora de l’article «La implantació de la figura del tècnic d’intervenció sociocomunitària (TISOC) als centres d’ensenyament secundari de les Illes Balears: cap a un nou model d’intervenció»
  • Manel Perelló Beau, autor de l’article «Els plans d'innovació pedagògica per a la millora educativa».

Presentació
Dia: dimarts, 4 de desembre de 2018
Hora: 19 hores
Lloc: Cambra de Comerç de Mallorca, c/ de l’Estudi General, 7, Palma.

Acte de presentació de l’Anuari de l’Educació. Illes Balears, 2018. La doctora Mar Camacho, directora general d’Educació Infantil i Primària del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, impartirà la conferència «La innovació en educació. Aspectes clau i reptes de futur».

Presentaran l’Anuari el senyor Josep A. Cifre, president de Colonya Caixa d'Estalvis de Pollença; el doctor Joan Amer, subdirector de l’Anuari; la doctora Mar Camacho, directora general d’Educació Infantil i Primària del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya; el doctor Martí March, conseller d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears; i el doctor Llorenç Huguet, rector de la UIB.

L’Anuari de l’Educació de les Illes Balears és el resultat d’un conveni de col·laboració entre la Fundació Guillem Cifre de Colonya i la UIB. I és una iniciativa del Grup d’Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES) de la UIB. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 04/12/2018

Data de publicació: 30/11/2018